Project complexiteit

Het is verrassend te merken dat er vele soorten projecten zijn, van groot naar klein, van simpel naar complex. Als manager en bestuurder hebben we daarbij de neiging om naar mate een project complexer is deze intensiever te willen controleren. Complexiteit wordt verward met risicovol.

Iedere week een uitgebreid rapport geeft het gevoel “in control” te zijn. Maar is dat wel zo? Houden we onszelf niet voor de gek met de uitgebreide dashboards vol stoplichten? Zoeken we veiligheid in gedetailleerde documenten waarin de op te leveren producten beschreven zijn?

Meer weten over projectinrichting en besturing op basis van complexiteit? lees verder…

 

Print Friendly, PDF & Email

Formulieren en enquête tool operationeel

Het heeft even geduurd maar onlangs is ie dan toch echt klaar voor gebruik. De online enquête en internet formulieren tool. Hiermee kan ik heel flexibel enquêtes en internet vragen formulieren ontwikkelen en aan gebruikers presenteren. Naast de publiek toegankelijke enquêtes en formulieren kunnen deze ook met een wachtwoord worden beveiligd. Hiermee kunt u een omgeving van één of meerdere formulieren maken. Ideaal voor monitoring activiteiten, klant onderzoeken of zelfs een virtuele projectomgeving.

Ga maar eens kijken: http://www.harrybooltink.nl/enquetes/

Print Friendly, PDF & Email